#24

Höll på att packa upp handlen igår när jag går upp bakom Christoffer. Han hoppar till och ser livrädd ut.

Jag: Oj! Blev du rädd?
C: Ja, det är väl inte konstigt när du kommer uppsmygande sådär och låter som en vampyr.

Jag kan alltså låta som en vampyr, coolt. Måste säga att det är en oanad förmåga!

#23

Det är förövrigt tokigt kallt i min lägenhet. Märks att hösten har kommit ordentligt nu.

Om jag trycker lite hårdare på tangenterna kanske mina isbitar till fingrar knäcks. Vem vet?

#22

Tydligen är det näst mest populära pojknamnet BARTOLOMEUS 2012.

Japp, jag erkänner - jag kopierade och klistrade in för att ens kunna stava det rätt...

#21

Gött när man försöker vara romantisk och gömma en liten lapp till sin pojkvän där det skulle stå; Jag är otroligt otroligt otroligt kär i dig.
Istället lyckades jag skriva jag är otroligt otroligt oroligt kär i dig.

Klantarslet nummer ett! Haha!

#20

Don't wake me if I'm dreaming, I don't want to wake up <3

#19

Igår kom jag och Christoffer in att prata om Professor Kalkyl. Det tog ett tag innan jag köpte att snubben faktiskt är med i Tintin och inte i trollkaren barbaras program som jag hävdade.
 
Trollkaren barbaras kanske du undrar? Ja vem är det? Det jag visste var att han kunde trolla och var grön. Och trodde att hans namn började på bar. 
 
Imorse kom jag på theme-sången (svengelska när det är som bäst) som är i början av programmet och började sjunga:
 
A: Bar bar barbaras
C: Men va? Är det baltazar du menar?
A: Jaaa!
C: Men den går ju inte så, den går; bal baltazar, bal baltazar
A: Gör den?!
C: Ja. Du har ju inte koll på någonting...

Tur han säger det med kärlek i rösten... :)

#18

 Aj?
 

#17 Long time no see

Goddag damer och herrar. Long time no see - my bad. Praktik, skoluppgifter och lite halsfluss uppe på det har gjort att jag inte ägnat en tanke åt bloggen.
 
Appropå halsfluss. Vilket kålhuvud var det som kom på att man ska lyckas svälja 3st 1grams tablettter varje dag i 10 dagar när man har svinont i halsen. 1gram, förstår ni? 1gram!!! Förjäkla äckligt stor. Varje gång jag sväljer dem så känner jag hur de slår en kullerbytta ner i magen. Vidrigt.
 
Sitter just nu på Christoffers balkong och njuter av solen. Gassande solsken i slutet av oktober - märkligt men gudomligt skönt! Så, här sitter jag. Lite väl påpälsad men rädd för att bli förkyld med hörlurarna ipluggade. Lyssnar på en gammal låtlista och en massa härliga låtar. Bland annat - Living is a problem beacuse everything dies. Vet faktiskt inte om jag tycker att det är en peppande eller deprimerande låt med tillhörande låttitel. Allting är relativt! Även The Kooks dyker upp emellanåt, lite halvskumma låtar, men bra. 
 
Livet är  bra gött ändå, trots enorm skolstress och diverse sjukdagar av olika anledningar, jag omges av vänner som jag bryr mig om, en härlig familj och en underbar pojkvän. Däremot har jag den senaste tiden i princip deckat i soffan direkt när jag kommit hem från praktiken, vaknat och lagat och ätit mat, för att sen lägga mig i soffan och sova till ett riktigt bra tv-program, för att sedan vandra vidare och sova ytterliggare några timmar i sängen. Så - förlåt mina fina vänner för att jag har varit dålig på att höra av mig den senaste tiden! Så fort jag känner mig piggare lovar jag att bli bättre på det! 
 

#16 Fullt upp!

Veckorna, dagarna, timmarna, minuter och sekunderna fullständigt rusar iväg och usch så trött jag är om dagarna när jag kommer hem från praktiken.

Låt mig ta examen nu nu NU!
RSS 2.0